Store

Pleck Delft Porseleine Pomax schaaltjes <p>De enige echte porseleine Pomax schaaltjes! In diverse kleuren.</p><p><span class=\"st\"><em>Pomax</em> is dé referentie op het gebied van charme. Een toegankelijk merk met veelzijdige, tijdloze en trendy collecties die ieder van ons aanspreken.</span></p><p>Pomax vindt de natuur kostbaar, en daarom gaan ze er tijdens de productie verantwoord mee om. Ze waken over ecologische productieprocessen en dragen zo hun steentje bij tot een groenere samenleving. Ze geven om de mensen waar ze mee werken en de planeet ; leven in harmonie en met respect voor de natuur.</p><p>“we take pleasure  in creating a way of easy living in harmony with beauty, charm and nature. A good feeling to share”.</p><p>[contact-form][contact-field label=\'Naam\' type=\'name\' required=\'1\'/][contact-field label=\'E-mailadres\' type=\'email\' required=\'1\'/][contact-field label=\'Reactie\' type=\'textarea\' required=\'1\'/][contact-field label=\'Bestellen\' type=\'text\'/][/contact-form]</p> 0 stars, based on 0 reviews 0 5
4.50

/

Porseleine Pomax schaaltjes

€4.50
Porseleine Pomax schaaltjes
Porseleine Pomax schaaltjes

/

Porseleine Pomax schaaltjes

€4.50
: 288233362
0
0
€4.50
4.500
€4.50
Facebook
Twitter
Email
Pinterest
Google+
LinkedIn
MySpace
Digg
Delicious

De enige echte porseleine Pomax schaaltjes! In diverse kleuren.

Pomax is dé referentie op het gebied van charme. Een toegankelijk merk met veelzijdige, tijdloze en trendy collecties die ieder van ons aanspreken.

Pomax vindt de natuur kostbaar, en daarom gaan ze er tijdens de productie verantwoord mee om. Ze waken over ecologische productieprocessen en dragen zo hun steentje bij tot een groenere samenleving. Ze geven om de mensen waar ze mee werken en de planeet ; leven in harmonie en met respect voor de natuur.

“we take pleasure  in creating a way of easy living in harmony with beauty, charm and nature. A good feeling to share”.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Internetwinkel Pleck (in ontwikkeling) Sluiten