Nieuwtjes!/new

 

Zomer workshop: Je huis inrichten met Feng Shui

Het is zomer! De zon straalt volop.
Veel mensen richten hun huis opnieuw in of betrekken een nieuwe woning.

En dan komt natuurlijk de vraag naar boven: Hoe ga je de inrichting van je huis aanpakken? Zet je alles gewoon neer zoals jij dat op dat ene moment bedenkt, en kijk je er verder nooit meer naar om? Of ga je er echt over nadenken, en probeer je van alles uit.

Na onze succesvolle workshop Feng Shui in de lente, is er opnieuw een kans deze gelegenheid te pakken. Daarom komt er opnieuw een workshop.

Heb je wel eens gehoord van Feng Shui? Een hele oude Chinese filosofie die je helpt om je huis en je leefomgeving, op een goede manier in te richten en dat de energiestromen in goede banen worden geleid. Feng Shui gaat over de invloed van vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van mensen, op hun gedrag en gevoelens, denk daarbij aan de ligging van het huis, de inrichting, de opstelling van het meubilair, kleuren, planten, materialen, vormen, licht. En hoe negatieve invloeden kunnen worden omgezet in positieve.

Wil je basiskennis opdoen over deze fantastische manier van kijken, kom dan naar de workshop “je huis inrichten met Feng Shui” gegeven door Darina Kassova, een gecertificeerde Feng Shui consultant en tevens afgestudeerd in bouwfysica.

In deze workshop leer je de principes en concepten van Feng Shui en wat je ermee kan doen.

Neem foto’s van je huis mee om gelijk advies te krijgen.

Onderwerpen van de workshop zijn:

  • Concepten van Feng Shui
  • De 5 elementen (Water, Hout, Vuur, Metaal en aarde)
  • Hoe het zit met de energie in jouw huis, Bagua systeem
  • Yin & Yang energie

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie over gezond wonen en over je eigen huis.

Plaats: Pleck

Voldersgracht 17a

2611 EV Delft

Tijd:      Donderdag 6 juli 2017 van 14 tot 16 uur.

Kosten: 30 euro en dat is inclusief advies over jouw huis en inrichting, koffie of thee met een heerlijk gebakje naar keuze.

Reservering kan telefonisch op 015 – 8892288 of per email: pleck@ziggo.nl.

De aanbetaling bedraagt 5 euro.